«Jauna» dīvainība Barona ielā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Lai gan Krišjāņa Barona ielas ietvju remonts oficiāli ir beidzies, TVNET lasītājs Valdis norāda uz kādu iepriekš nepamanītu dīvainību - pie vienas no noslogotākajām tramvaja pieturvietām nav nevienas atkritumu kastes. Rīgas domes Satiksmes departamentā solīja, ka atkritumu urnas uzstādīs tuvākajā laikā.

TVNET lasītājs Valdis norāda uz dīvainību pie Vērmanes dārza, kur Krišjāņa Barona un Merķeļa ielu krustojumā atrodas tramvaju pietura, bet tās apkārtnē nav atrodama neviena atkritumu kaste.

Lai gan šajā pieturvietā piestāj ļoti daudz tramvaju - aptuveni ik pēc 10 minūtēm, ne pie pieturas nojumes, ne tās apkārtnē, ne pie netālu esošajiem soliņiem nav atkritumu urnas.

Foto: TVNET lasītājs

«Parasti visās sabiedriskā transporta pieturvietās ir miskastes, tāpēc nesaprotu, ar ko šī pietura ir tik īpaša, ka tajā nav nevienas miskastes. To pamanīju, kad vēlējos atrast vietu, kur izmest savu izdzerto kafijas krūzīti.

Tā kā nebija nevienas miskastes, man bija divas iespējas: izmest krūzīti turpat uz ielas vai arī ņemt līdzi tramvajā. Abi varianti ir diezgan nepatīkami.

Daudz normālāk un civilizētāk būtu, ja varētu sev nevajadzīgās lietas izmest miskastē,» Valdis pauž viedokli.

Foto: TVNET lasītājs

Viņš uzskata, ka atkritumu urnu neesamība veicina ielu piegružošanu, jo ne visi cilvēki vēlas ņemt līdzi atkritumus, kāpjot iekšā tramvajā.

Gribētu zināt, kas par to atbildīgs - Barona ielas remontētāji vai Rīgas Satiksme?
Foto: TVNET lasītājs

Savukārt Rīgas domes Satiksmes departamenta komunikācijas speciāliste Ilze Dimante TVNET skaidroja, ka Barona ielā pēc ietvju seguma atjaunošanas sākta ielas labiekārtošana, kā soliņu un velonovietņu uzstādīšana. Tuvākajā laikā pie pieturvietām tiks uzstādītas arī atkritumu urnas.

Viņa atvainojās rīdziniekiem un galvaspilsētas viesiem par sagādātajām neērtībām.

Foto: TVNET lasītājs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu