Brīdinājums bērnu māmiņām: sapelējuši čupačupi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Arī konfektes uz kociņa var sapelēt. Ar šādiem saldumiem saskārās kāda māmiņa, kura tos saņēma kā dāvanu. Viņa aicina citas mammas būt uzmanīgām ar konfektēm.

TVNET lasītāja Milda rakstīja, ka nesen saņēmusi pateicības paciņu no draudzenes.

«Iekšā bija saldumi arī bērnam. Vieni no saldumiem bija lielie čupačupi. Tā kā ieraugot uzreiz sakārojās, tad izdomāju vienu notiesāt, kamēr meitiņa guļ.

Uz beigām sajutu dīvainu garšu, sākumā nesapratu no kurienes, līdz norāvu konfekti no kociņa... čupačupa kociņš bija sapelējis. Apskatīju pārējos divus lielos čupačupus... tas pats stāsts. Labi, ka mans bērns gulēja, būtu iedevusi vienu notiesāt. Pieminēšu, ka bērnam ir alerģija pret pelējumu.

Foto: TVNET lasītājs

Pirkuma čeku diemžēl draudzene nebija paņēmusi līdzi. Kā rezultātā nevar iet uz veikalu skaidrot situāciju. Vismaz izlēmām attiecīgi caur kādu no ziņu portāliem pabrīdināt citas māmiņas!

Domāju, ka ir jāpabrīdina arī citas māmiņas, kuras saviem bērniem pērk šos saldumus. Es nekad mūžā nebūtu iedomājusies paskatīties, «kas lācītim vēderā».»

Foto: TVNET lasītājs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu