Rīgas autoostā apsargi nodara pāri vīrietim, bet ātros nesauc

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Rīgas autoostā nedēļas nogalē norisinājies incidents, kura laikā kāds vīrietis guvis kājas traumu. Sestdienas pēcpusdienā pēc saķeršanās ar «Latvijas Dzelzceļa» apsargiem slimnīcā nogādāts 59 gadus vecs vīrietis. Mediķus izsauca nevis apsargi, bet Rīgas pašvaldības policisti, kuri notikuma vietā ieradās vien pēc apsargu izsaukuma. Precīzi konflikta iemesli pagaidām nav zināmi.

Kā TVNET pastāstīja kāds aculiecinieks, kurš gan nebija klāt konflikta sākumā, apsargi vīrieti bija piespieduši pie zemes. Vīrietis esot lamājies. Pēc tam vīrietis sūdzējies par to, ka viņam lauzta kāja, viņš arī teicis, lai sauc ātro palīdzību.

Notikuma vietā pēc tam ieradās Rīgas pašvaldības policija un vēlāk arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbinieki.

Visu laiku līdz dienestu ierašanās brīdim vīrietis pavadījis, guļot uz grīdas.

«Varbūt vīrietis bija iedzēris, taču neizskatījās, ka viņš būtu piedzēries,» teica aculiecinieks. Kā tika noskaidrots vēlāk, policisti vīrieša reibuma pakāpi nemērīja.

NMPD pārstāve Inga Vītola TVNET paskaidroja, ka pirms pulksten četriem tika saņemts izsaukums uz autoostu. Notikuma vietā 59 gadus vecs vīrietis sūdzējies par sāpēm kājā. Vīrietis nogādāts Rīgas Traumatoloģijas un otropēdijas slimnīcā. Arī mediķi nevarēja sniegt informāciju, vai vīrietis bija alkohola reibumā.

Foto: TVNET lasītājs

Savukārt Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis TVNET sacīja, ka sestdien policija no apsardzes saņēma izsaukumu par vīrieti, kurš alkohola reibumā Rīgas autoostā uzvedās agresīvi.

Ierodoties notikuma vietā, noskaidrots, ka vīrietis, pēc apsargu stāstītā, mēģinājis iekārtoties vienā no uzgaidāmās telpas krēsliem, lai gulētu, taču viņa nodarbi iztraucējuši vietējās apsardzes darbinieki, kuri norādījuši, ka kungs pārkāpjot autoostas iekšējās kārtības noteikumus.

Apsargi stāstījuši, ka vīrietis pēc aizrādījumiem kļuvis agresīvs un sācis konfliktēt, vicinoties ar rokām un spārdoties ar kājām. Savukārt vīrietis pēc konflikta sūdzējās par sāpēm kājā.

Ņemot vērā apstākļus, izsaukti mediķi, kas autoostas apmeklētāju hospitalizējuši.

Sadovskis apliecināja, ka

ātro palīdzību izsauca pašvaldības policijas darbinieki, kuri ieradās pēc vīrieša un apsargu konflikta.

«Latvijas Dzelzceļš» komentāru par incidentu sniegs vēlāk (Rīgas Autoostā kārtību nodrošina «Latvijas Dzelzceļa» apsardze).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu