Narkomāni Medemciemā atstāj izlietotas šļirces un lietotās vielas paliekas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Kādai ģimenei, baudot pavasarīgu pastaigu Medemciema mežā, pavēries nepatīkams skats – narkomāni mežā atstājuši ne tikai izlietotās šļirces, bet arī narkotisko vielu, kuru lietojuši.

Foto: TVNET lasītājs

«Kārumniekiem laikam bija par daudz vai arī vēlējās padalīties ar mums,» joko Madara, kura nofotografējusi pastaigā redzēto. Viņa piebilst, ka vēl otrdien mežs bijis tīrs. Paldies dievam, ka šos «cūkas» TVNET lasītājai neizdevās pieķert aiz rokas.

Foto: TVNET lasītājs

Portāls TVNET sācis ikgadējo akciju, aicinot palūkoties apkārt un ziņot par dabas piecūkotājiem. Kopā, tāpat kā ik gadu, tuvojoties «Lielajai talkai», iestājamies par tīru vidi - vēlamies parādīt, cik neglīti cilvēki rīkojas, un atmaskot «cūkas».

TVNET aicina sūtīt fotogrāfijas un video ar «cūku roku darbu» uz cukas@co.tvnet.lv vai arī vēl labāk - pieķert pašu «cūku» pie rokas. Iesūtītajiem materiāliem jāpievieno vieta un laiks, kur notikušais fiksēts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu