Cūkotājiem Grobiņā slinkums aizbraukt līdz atkritumu izmešanas vietai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Tāda izskatās ceļmala un tuvējā apkārtne pa ceļam uz atkritumu izgāztuves poligonu Grobiņā, raksta TVNET lasītāja Aiga. Viņai ikdienā jāsadzīvo ar šo skatu - līdzcilvēku un arī pašu poligona saimnieku nevērību.

«Nepatīkami ir pārvietoties pa ceļu, kura malas ir pilnas ar gružiem,» raksta Aiga.

Foto: TVNET lasītājs

Viņasprāt, daudziem ir vienkārši slinkums aizbraukt līdz izgāztuvei. Tāpat aktīvākiem vajadzētu būt arī poligona apsaimniekotājiem. «Pēc īstiem saimniekiem nemaz neizskatās,» pārliecināta TVNET lasītāja.

Foto: TVNET lasītājs

Portāls TVNET sācis ikgadējo akciju, aicinot palūkoties apkārt un ziņot par dabas piecūkotājiem. Kopā, tāpat kā ik gadu, tuvojoties Lielajai talkai, iestājamies par tīru vidi - vēlamies parādīt, cik neglīti cilvēki rīkojas, un atmaskot «cūkas».

TVNET aicina sūtīt fotogrāfijas un video ar «cūku roku darbu» uz cukas@co.tvnet.lv vai arī vēl labāk - pieķert pašu «cūku» pie rokas. Iesūtītajiem materiāliem jāpievieno vieta un laiks, kur notikušais fiksēts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu