Ieriķu ielā apgāzies kravas auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET aculiecinieks

Šorīt pēc pl. 9.00 Ieriķu ielā, netālu no tirdzniecības centra «Domina» apgāzās smagā automašīna ar konteineru, TVNET pastāstīja notikušā aculiecinieks Andis Eglītis.

«Smagā automašīna brauca lielā ātrumā un pagriezienā ar lielu troksni sasvērās uz sāniem un apgāzās. Par laimi, neviens cilvēks un transporta līdzeklis tuvumā neatradās.

Ja milzīgais dzelzs gabals kādam uzkristu, saspiestu kā plāceni.

Sajūta bija nepatīkama,» atceras Eglītis. Drīz vien ieradās policija un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests. Pēc aculiecinieka sacītā, arī mašīnas šoferis nav cietis.

Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska TVNET pastāstīja, ka negadījums notika īsi pēc plkst.9, kad Ieriķu ielā apgāzās kravas auto ar būvmateriālu atkritumu konteineru. Negadījumā neviens cilvēks necieta - kravas auto šoferi apskatīja mediķi, bet hospitalizācija nebija nepieciešama. Policija skaidro notikušā apstākļus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu