Čili pica piegādā picu ar ieceptu papīru ar vecu derīguma termiņu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Kāds sociālā tīkla «Facebook» lietotājs paudis sašutumu - uz darba vietu piegādāta pica, kurā iecepts papīrs, uz kura, visticamāk, norādīts derīguma termiņš, kurš jau ir beidzies.

Foto: facebook

«Čilija Pizza» pārstāve Jūlija Tafinceva TVNET skaidroja, ka pašlaik neviens ar uzņēmumu par šādu gadījumu nav sazinājies. «Neskatoties uz kvalitātes kontroli, diemžēl kā jau jebkurā lielā uzņēmumā, šādi gadījumi mēdz notikt. Mēs ļoti rūpīgi izvērtējam šādas sūdzības un nekavējoties uz tām reaģējam,» norādīja Tafinceva.

Viņa arī paskaidroja, ka šis ir tas gadījums, kad pie vainas varētu būt cilvēciskais faktors, bet pašlaik grūti detalizētāk komentēt, jo pie uzņēmuma klients ar sūdzību nav vērsies.

«Mēs noteikti aicinām klientus uzreiz sazināties ar piegādes servisu (ja pasūtījums tika piegādāts uz klienta norādīto adresi), vai arī vērsites pie viesmīļa picērijā,» piebilda Tafinceva.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu