Fui, tārpi! Veikalā ieplīsušā olā tārpu mudžeklis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

«Fui, fui, tārpi!» Sociālā tīkla Facebook lietotāji pauž riebumu, komentējot attēlus, ko publicējis liepājnieks Andris. Spriežot pēc attēla, Liepājā veikalā «Rimi» izkārtotas kārbiņas ar olām. Viena ola kārbiņā ir ieplīsusi, un tās saturā redzami balti tārpi.

«Rimi» atvainojas klientam par piedzīvoto situāciju! «Pamanot publikāciju sociālajā tīklā, nekavējoties pārbaudījām situāciju veikalā. Konstatējām, ka tas ir atsevišķs gadījums un, visticamāk, transportēšanas laikā olu iepakojumā ir saplīsusi tikai viena ola, kas veicinājis produkta bojāšanos,» skaidro «Rimi Latvia» sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite.

Citas sūdzības uzņēmums līdz šim nav saņēmis «Veikalā tika pārbaudīti atbilstošie produktu glabāšanas apstākļi, kas atļauj olas glabāt telpas temperatūrā.»

Bite atgādina, ka «Rimi» izskata katra klienta sūdzību un vienmēr meklē situācijai atbilstošu risinājumu, tāpēc gadījumos, ja ir iegādāts bojāts pirkums, kopā ar pirkuma čeku ieteicams to nest uz veikalu, lai saņemtu atpakaļ iztērēto naudu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu