Dj Tiesto spēlēs Viļņā (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Pēc izpārdotā šova 28.novembrī Arēnā "Rīga" 21.februārī DJ Tiesto atgriežas Baltijas valstīs.

Pateicoties kompānijas Urbania Group un lietuviešu "Prime time manegment" kopīgiem pūliņiem, Viļņas "Siemens" arēnā tiek organizēts tehniski vērienīgākais Dj Tiesto šovs.

Klubu mūzikas karaļa apbalvojumus un nominācijas ir grūti saskaitīt. Kopš 2002. gada DJ Tiesto ik gadu saņem četras līdz sešas dažāda līmeņa starptautiskas balvas par remiksiem, kas liek dejot miljoniem cilvēku visas pasaules klubos. Tiesto jau vairākkārt ticis atzīts par pasaulē labāko dīdžeju un jau vairākus gadus turas pirmajā trijniekā. 2008. gads DJ Tiesto ir bijis īpaši veiksmīgs – klubu mekā "Ibiza DJ Award" viņš ieguvis titulu "Best International DJ", vēlāk "WMC Awards Miami" atzīts par "Best Global DJ", pirms tam plūcis laurus nominācijās par "Best dance artist", "Best remixer" utt. 2008. viņš bijis izvirzīts arī Grammy balvai par kompozīciju "Elements of Life".

Tiesto galvenais ierocis pērn izrādījās apvienības Delerium hita Silence remikss, kas, pateicoties ēteriskās kanādietes Sāras Maklohlanas lieliskajam vokālam un paša Tiesto producēšanas mākai, iekaroja singlu topus abpus Atlantijas okeānam. Pēc veiksmīgas sadarbības ar mūziķiem Pharell, Mark Ronson, Cut Copy, Of Montreal, Swizz Beatz un nupat ar Maroon 5, pieprasījums pēc DJ Tiesto remiksiem tikai pieaug. Daudzos apbalvojumus dīdžejam nodrošinājušas arī tādas kompozīcijas kā "Dance 4 Life", "In the Dark", remiksu sērija "In search of Sunrise" un citi. Kompozīcija "Traffic" ir bijis vienīgais elektroniskās mūzikas singls, kurš 23 gadu laikā ir spējis iekarot Holandes mūzikas topu virsotnes.

DJ Tiesto joprojām ir vienīgais dīdžejs, kurš savas soloprogrammas laikā pulcinājis 25 000 tūkstošus cilvēku. Joprojām vienīgais, kura radio šovs "Tiesto’s club life" no interneta tīkla nedēļas laikā ielādēts 250 000 reižu. Vēl nebijušos augstumos Tiesto pacēlās, piekrītot avantūrai 2004. gadā – viņš bija pirmais dīdžejs, kurš uzstājās olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā, kas togad notika Grieķijā.

Pēdējā laikā 40 gadus vecais holandiešu izcelsmes kosmopolīts DJ Tiesto ir pazīstams arī ar iesaistīšanos dažādās labdarības akcijās. Zināmākās no tām saistītas ar cunami cietušo filipīniešu atbalstu pirms dažiem gadiem, kā arī kopīgi remiksi ar mūziķi Faithless, kas ierakstīti ar mērķi pievērst sabiedrības uzmanību AIDS problēmai Āfrikas valstīs.

Biļetes iespējams iegādāties interneta mājas lapā www.tiketa.lt, kā arī visos Tiketa pārdošanas punktos.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu