Goldsmits: Bez Plānta tas vairs nebūs Led Zeppelin (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tā kā Led Zeppelin dziedātājs Roberts Plānts pēc pagājušā gada nogalē notikušā vienīgā grupas apvienošanās koncerta joprojām stingri atsakās doties lielākā turnejā, pārējie dalībnieki sākuši meklēt citu vokālistu.

"Mēs gribam to darīt. Tas izklausās lieliski, un mēs vēlamies atgriezties uz skatuves," par apvienošanās koncertu un gaidāmo turneju izteicies Led Zeppelin basģitārists Džons Pols Džonss. Viņš kopā ar ģitāristu Džimiju Peidžu un bundzinieku Džeisonu Bonemu, kurš grupā stājies sava mirušā tēva Džona Bonema vietā, jau noklausījies vairākus dziedātājus.

"Nav jēgas meklēt otru Robertu. Tādus mēs varam atrast Led Zeppelin kaverversiju grupās, bet mēs negribam kļūt paši par savu kaverversiju grupu," skaidro Džons Pols Džonss, atklājot, ka gaidāma ne vien turneja, bet arī jauns grupas albums. Mūzikas prese ziņo, ka lielas cerības kļūt par Led Zeppelin jauno vokālistu ir dziedātājam Mailzam Kenedijam. 38 gadus vecais mūziķis ir amerikāņu grupas Alter Bridge līderis. Pēc interneta enciklopēdijas "Wikipedia" ziņām, Mailza Kenedija balss diapazons ir četras oktāvas un viņš spēj ar vienu ieelpu turēt vienu noti ilgāk nekā 20 sekundes.

Savukārt bijušais Led Zeppelin koncertu promoteris Hārvijs Goldsmits, kurš rīkoja grupas turnejas 70. gados un panāca viņu apvienošanos vienam koncertam pagājušā gada decembrī, uzskata Led Zeppelin gaidāmo turneju ar jaunu dziedātāju par bezjēdzīgu.

"Es nedomāju, ka viņiem vajadzētu to darīt, es neredzu tam jēgu. Manuprāt, tā ir tikai tukša runāšana," izteicies Goldsmits.

Jau ziņojām Plānts kategoriski atteicies doties turnejā ar grupu. Koncertu rīkotājs piebilda: ja turneja tomēr notiks, grupai, visticamāk, nāksies uzstāties ar citu nosaukumu, jo bez Plānta tā nedrīkstēs saukt sevi par Led Zeppelin.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu