Spandau Ballet gatavojas apvienoties

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Astoņdesmito gadu popmūzikas leģendas "Spandau Ballet" gatavojas apvienoties, lai par pieklājīgu naudas summu uzstātos Lasvegasā, ziņo "Contactmusic".

Britu nekustamā īpašuma attīstītāji "World Capital Partners" piedāvājuši 1989.gadā izjukušajai grupai divus miljonus sterliņu mārciņu (1,97 miljonus latu), lai tās dalībnieki atkal sanāktu kopā un uzstātos jauna Lasvegasas luksusa izklaides centra atklāšanā.

Lai apvienošanās varētu notikt, britu popgrupas līderis Tonijs Hedlijs un tās dalībnieki Gerijs un Mārtins Kempi nogludinājuši daudzus gadus ilgstošo naidošanos.

"Tas (šīs grupas apvienošanās) vienmēr ir bijis diezgan sarežģīts jautājums, jo ilgstošā strīda dēļ tagad grupai ir savs menedžeris, bet brāļiem Kempiem cits menedžeris," kāda labi informēta persona pastāstīja britu laikrakstam "The Independent". "Taču pēc tam, kad tika izteikts šis piedāvājums, abi menedžeri ir tikušies, un tas izskatās daudzsološi."

Spandau Ballet "True":

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu