Pet Shop Boys raksta mūziku baletam (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Britu elektroniskās mūzikas duets "Pet Shop Boys" strādā baletam, kas tiks uzvests Londonas teātrī "Sadler's Wells", paziņoja grupas dziedātājs Nīls Tenants.

Kā mūziķis pavēstīja BBC Radio 2, pēc Hansa Kristiana Andersena pasakas motīviem rakstītais balets uz teātra skatuves varētu parādīties 2011.gadā.

54 gadus vecais dziedātājs atzina, ka šis balets ir ļoti aizraujoša iecere. "Tas ir diezgan nopietns projekts. Jāuzraksta ir ļoti daudz, taču mums jau ir uzrakstīta pusstunda," teica Tenants. "Tam ir arī noteikts stāsts, līdzīgi Čaikovska baletam tas ir balstīts Hansa Kristiana Andersena pasakā, un šobrīd mēs cenšamies atrisināt horeogrāfa problēmu," viņš piebilda. "Mēs strādāsim pie baleta visu gadu, taču, tā kā šobrīd mums ir arī koncertturneja, tad, iespējams, mēs [darbu] pabeigsim tikai nākamā gada beigās."

Pagājušajā nedēļā grupa saņēma "Brit Awards" mūzikas balvu par mūža ieguldījumu mūzikā.

Nākamajā mēnesī duetam iznāks desmitais studijas albums "Yes", bet jūnijā viņi uzstāsies arēnā "Manchester Apollo" un Londonas arēnā "O2".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu