The Darkness apvienosies? (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu rokgrupa The Darkness, kas īsu laiku baudīja vispasaules slavu, līdz izjuka 2006. gadā, saņēmusi vilinošu piedāvājumu apvienoties, lai uzstātos "Desert Rocks" festivālā Dubaijā ar sekojošu pasaules turneju un jauna albuma ierakstu.

Pagaidām nav zināms, vai grupa spēs sanākt kopā, jo visu dalībnieku starpā valda lielas domstarpības. Dzīve šovbiznesa vidē radījusi nepārvaramas nesaskaņas pat grupas dibinātāju brāļu Džastina un Dena Houkinsu starpā. Bez tam bundzinieks Eds Greiems pašlaik tiesas ceļā cenšas piedzīt savu nopelnīto naudu no grupas menedžeriem. Nav arī skaidrs, vai basģitārists Frenkijs Poleins, kurš pameta grupu jau 2005. gadā, ir iekļauts gaidāmajā The Darkness sastāvā.

Atgādinām, ka Džastins Houkinss (Justin Hawkins), kas pazīstams ar kaķu tērpiem, apmetņiem un falseta balsi, pameta "The Darkness" 2006. gadā, iestājoties rehabilitācijas klīnikā un atzīstoties, ka iztērējis 150 000 sterliņu mārciņu (aptuveni tikpat latu) kokaīna iegādei. 2007. gadā viņš cīnījās par iespēju pārstāvēt Lielbritāniju "Eirovīzijas" dziesmu konkursā, bet neguva skatītāju simpātijas.

The Darkness uzšāvās pasaules mūzikas virsotnē ar savu 2003. gada debijas plati diemžēl izgāzās, un kopsummā tika pārdotas tikai 91 000 kopiju.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu