Led Zeppelin fani sūdzēs tiesā apvienošanās koncerta rīkotāju (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Leģendārās britu rokgrupas "Led Zeppelin" fani gatavojas sūdzēt tiesā grupas apvienošanās koncerta rīkotāju Hārviju Goldsmitu, kurš draudējis atcelt koncertu pēc tam, kad biļešu loterijā iegūtie kodi parādījušies interneta izsoļu lapā "eBay", ziņo "Cintactmusic".

Biļešu kodu cenas "eBay" sasniedza 6000 ASV dolāru (3000 latu), un fani, kas iegādājušies biļešu kodus, uzskata, ka ir negodīgi apkrāpti, jo Goldsmits paziņojis, ka neielaidīs viņus koncertā un biļetes tiks anulētas.

"Diemžēl šāda pieeja kaitēs faniem, kas nopirkuši kodus, nevis to pārdevējiem, kas naudu jau saņēmuši," teica kāds grupas cienītājs no ASV.

Taču Goldsmits aizstāv savu pozīciju.

"Ja uzskatāt, ka varat pārspēt sistēmu, nopērkot biļetes "eBay" vai kādā citā interneta lapā, jūs kļūdāties. Koncertā ielaisti netiksiet, un jūsu pieteikumi biļetēm tiks anulēti 14 dienu laikā," viņš sacīja.

"Es neesmu ieinteresēts atbalstīt šādu parazītisku biznesu, kas liedz faniem baudīt savu iecienītāko mākslinieku mūziku, paceļot biļešu cenu, turklāt viņi no savas puses neko neiegulda mūsu biznesā, lai to atbalstītu," piebilda Goldsmits.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu