Nelija Furtado gatava dejot jaunajā albumā (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nelija Furtado (Nelly Furtado) līdz ar jauno albumu uz mirkli novērsusies no popmūzikas un nolēmusi pievērsties deju bītiem.

Jaunais mākslinieces albums «Loose», kas klajā nāks 20. jūnijā «Geffen» mūzikas izdevniecības paspārnē, būs vairāk ieturēts deju ritmos.

«Vienmēr esmu centusies it kā distancēties no savām R&B un hiphopa mūzikas saknēm,» pastāstīja dziedātāja un dziesmu autore. «Gan repu, gan arī R&B mūziku klausījos vēl bērnībā, un tā atstāja uz mani lielu iespaidu. Tajā laikā mēģināju rakstīt dziesmas un atdarināt Meraiju Keriju. Tagad to atceroties, esmu secinājusi, ka man diezgan labi ir sanācis. Necerēju, ka jebkad varēšu pievērsties šāda veida mūzikai.»

Dziedātājas debijas albumu «Whao, Nelly!» producēja Track & Field, Nellee Hooper, Pharrell Williams un Rick Nowels. Viņas jaunā albuma producents ir Timbaland, ar kuru 2001. gadā Furtado ierakstīja Misijas Eliotas «Get Ur Freak On».

Riks Novels albumā producēja «In God’s Hands», kas, pēc dziedātājas domām, ir vispopsīgākā plates dziesma. Albumā būs duets arī ar latino superzvaigzni Juanes. Pēc mūzikas izdevniecības jaunajiem noteikumiem Furtado netika dota iespēja izmanot grupas Coldplay dziedātāja un dziesmas «All Good Things» līdzautora Krisa Mārtina balss semplus.

«Esmu izpratusi sevi gan kā dziesmu autori, gan arī kā vienkārši mākslinieci,» turpina Furtado par savu jauno singlu «Promiscuous». «Ja dziesma neataino to, kā jūtos, tad to nav vērts dziedāt.»

Furtado jūnijā plāno uzstāties arī Eiropā. Jūlijā māksliniece dosies uz ASV, Latīņameriku un pat Japānu.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu