Jauns portāls ogrēniešiem - “ogreszinas.lv”! (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2008.gada 26.aprīlī pulksten 13 t/c “Ogres prestižs” (“Elvi”), Mednieku ielā 21/23, Ogrē, tiks atklāts jauns ziņu un virtuālās komunikācijas portāls www.ogreszinas.lv! Svinīgā pasākuma laikā atklās stacionārā pieslēguma datoru ar brīvu pieeju portālam, kas ir dāvana visiem ogrēniešiem Ogres 80 gadu jubilejā, TVNET informēja Reģionālā prese Diena produktu vadītāja Judīte Osīte-Fjodorova.

Ogreszinas.lv būs iespēja izpausties katram, kurš sevi identificē ar šo vietu. Katram, kurš ir gatavs dalīties piedzīvojumos ar citiem, pateikt, ko zina, pārējiem, aicināt uz pārdomām un atsaukties citu aicinājumiem. Ogreszinas.lv vieta atradīsies katram un visiem, jo tajā pamats ir informācija – notikumi, domas, idejas un pat sapņi.

Ogreszinas.lv būs atklāta un tieša vide. Lai to nodrošinātu, plašākas iespējas tajā darboties paredzētas portāla reģistrētajiem lietotājiem, jo atpazīstamība, kā zinām, nodrošina atklātību un godīgumu.

Ogreszinas.lv būs ne tikai vide, bet arī medijs – tātad interneta izdevums, kurā strādā žurnālisti. Centīsimies celt gaismā tos notikumus, kurus kāds cenšas slēpt. Centīsimies rast atbildes uz jautājumiem, uz kuriem daži nevēlas atbildēt. Centīsimies sekot nodokļos samaksātās naudas izlietojumam. Žurnālistu pienākumos neietilps pierakstīt visu pašvaldības un valsts ierēdņu teikto, jo arī ierēdņi var kļūt par portāla lietotājiem un rakstīt tajā paši.

“Portāla veidošanā var iesaistīties ikviens! Ja redzi, kas notiek, - ziņo! Ja ir ko teikt - raksti blogos! Portālu veidos pieredzējusi un profesionāla komanda, kuras dalībnieks var būt ikviens, kas pastāsta par notikušo, raksta savas domas blogos. Portāls ir unikāls arī ar to, ka tajā izveidota iekšējā konta sistēma, kurā ļoti ērti un ātri reģistrētie lietotāji varēs apmaksāt sludinājumus, reklāmu un veikt citus maksājumus. Mūsu moto: “Ir ko teikt? Mums arī! Nāc ogreszinas.lv! Pievienojies, būsi savējais!”” saka Kate Jēkabsone, portāla “ogreszinas.lv” redaktore.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu