Daugavpils domes deputāti šokēti par Ņemcova slepkavību (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daugavpils domes deputāti ir šokā un neizpratnē par Daugavpils domes deputāta, vicemēra Grigorija Ņemcova ("Latgales tauta") slepkavību.

Domes deputāte Ludmila Smikova (LSDSP) atzina, ka ir šokā par notikušo un par to, ka kas tāds varējis notikt Daugavpilī. "Lai tur būtu iesaistīta politika vai nauda - atņemt cilvēkam dzīvību neviens nav tiesīgs," uzsvēra Smikova.

Daugavpils domes priekšsēdētāja pirmā vietniece Rita Strode (LPP/LC) teica, ka ir smagi apzināties, ka Daugavpilī gaišā dienas laikā pilsētas centrā, vietā, kur mēdz būt daudz cilvēku, var tikt nošauts cilvēks.

"Lai arī kāda kuram varētu būt bijusi attieksme pret Ņemcovu, šādu rīcību ir grūti izskaidrot, grūti komentēt. Izskatās, ka Daugavpils atgriežas pagājušā gadsimta 90.gadu sākumā," teica Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieks Vjačeslavs Širjakovs (SC).

Savukārt Daugavpils domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis (LPP/LC) notikušo komentēt atteicās, sakot, ka viņa rīcībā nav oficiālas informācijas par Ņemcova nošaušanu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu