Cilvēki palīdz izmeklēt Daugavpils vicemēra slepkavību (14)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Daugavpils vicemēra Grigorija Ņemcova ("Latgales tauta") slepkavības lietā izveidotais fotorobots mudinājis iedzīvotājus informēt policiju, lai palīdzētu atklāt noziegumu. Valsts policijas priekšnieks ģenerālis Valdis Voins šorīt intervijā Latvijas radio pauda cerību, ka šo lietu izdosies atklāt.

"Mūsu pieredze rāda, ka agrāk vai vēlāk mēs šāda veida noziegumus atklājam," viņš teica un atklāja, ka patlaban notiek visas nepieciešamās izmeklēšanas darbības.

"Nozīmētas ekspertīzes visām tām lietām, kas izņemtas nozieguma vietā," Voins teica un stāstīja, ka tās ir dažādas lietas. Šo lietu kompleksi izmeklējot dažādi speciālisti, tostarp informēti arī kaimiņvalstu speciālie dienesti un izveidots fotorobots.

"Jau ir atsauksmes uz šo fotorobotu. Cilvēki ir informējuši mūs, un mēs jebkuru signālu pārbaudām. Bieži vien negaidīti var dot rezultātu pavisam ne tur, kur mēs gaidām," viņš stāstīja.

Policijas vadītājs teica, ka patlaban speciālisti izskata dažādas slepkavības versijas - gan privātos, gan politiskos, gan biznesa iemeslus. Patlaban kopš nozieguma izdarīšanas pagājis pārāk maz laika un vienas galvenās versijas neesot.

Viņš arī atzina, ka uzņēmēju solītie 10 000 latu varētu pamudināt kādu cilvēku sniegt noderīgu informāciju šajā lietā.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu