NLO virs Liepājas? (142)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.liepajniekiem.lv

"Kas tas tāds?" gan pārsteigts, gan uzjautrināts izsaucās "Kurzemes Vārda" fotogrāfs Egons Zīverts, kad savus ikdienā uzņemtos kadrus ievietoja datorā un grasījās apstrādāt attēlus.

Palielināts punktiņš izrādījās uz mata tāds pat, kā ufologu demonstrētie nezināmie lidojošie objekti jeb lidojošie šķīvīši.

Attēlu, kurā fiksēts dīvainais objekts, E. Zīverts fotografējis pirmdienas pēcpusdienā, un viņa objektīva mērķis bijis vien panorāma ap ledushalli. Tātad NLO, vienalga, citplanētiešu vai vietējas izcelsmes, atradies virs Karostas vai Šķēdes. Lai arī palielināts šis objekts ir diezgan neskaidrs, redzams, ka tas nav ne putns, ne arī pēc kontūrām saskatāma līdzība ar vispārzināmiem lidmašīnu apveidiem. Objekts tiešām vairāk atgādina lidojošu disku. Arī tehniska kļūme ir izslēgta, jo E. Zīverts pārbaudījis fotoaparāta lēcas – tās ir lieliskā kārtībā, bez bojājumiem.

NLO pie Liepājas, izrādās, var novērot samērā bieži. Vismaz reizi pāris gados kāds no tiem tiek pamanīts. Piemēram, 2008. gada jūlijā pie Liepājas ezera pat tika nofilmēts NLO – no E. Tisē ielas mājām varēja redzēt, kā virs mežu galotnēm otrpus ezera bez skaņas virzās dīvains un luminiscējošs objekts.

Nepretendējot uz ažiotāžu, ka notikušā dēļ tagad vajadzētu sasaukt ufologu konsiliju, tomēr var secināt, ka vismaz leģendu dzimšanai par NLO Liepājā zināms pamats ir.

Komentāri (142)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu