Rīdzinieku kompānija bēg no kempinga nesamaksājusi (180)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/makelessnoise

Kempingi vilina ne tikai godīgus atpūsties gribētājus, bet arī krāpniekus un nemaksātājus.

Kā TVNET informē kempinga pārstāvji, 30. jūlija vakarā ap 19:00 kempingā "Pūķarags" ieradusies kompānija no Rīgas - krieviski runājoši atpūsties gribētāji. "Šos cilvēkus neinteresēja kempinga cenas, viņi pat neuzskatīja par vajadzīgu apstāties pie caurlaides un reģistrēties. Patvaļīgi iebraukuši kempinga teritorijā, viņi uzslēja teltis un sāka skaļu svinēšanu, kas turpinājās visu nakti. Uz kempinga darbinieku aizrādījumiem uzvesties klusāk viņi nereaģēja. Pēc skaļās nakts viņi sadomāja nomazgāt savas automašīnas, ko arī patvaļīgi izdarīja vietā, kur kempinga viesi var uzpildīt dzeramo ūdeni," klāsta kempinga pārstāvji.

Kempinga īpašnieks pieprasīja šiem svinētājiem samaksāt par kempingā pavadīto laiku vai arī pamest kempinga teritoriju. Svinētāji negribīgi atnāca samaksāt par pirmo dienu un sacīja, ka vēlas šeit pavadīt vēl vienu dienu un par otru dienu norēķināties pirms prombraukšanas. "Tā šie „viesiņi” pavadīja vēl vienu dienu un vakara pusē, ignorējot darbinieces nepārprotamos mājienus apstāties pie caurlaides, visi pēc kārtas (kopā četras mašīnas) izbrauca no teritorijas un devās prom," sašutuši kempinga darbinieki.

Zvana pašvaldības policijai un īpašniekam

"No kempinga līdz Liepājas - Klaipēdas šosejai ir 10 kilometri, un īpašnieks zibenīgi reaģēja uz darbinieces ārkārtas zvanu, ātri sazvanot pašvaldības policiju, un pārtvēra šīs nekaunīgās personas, nekur tālu netikušus. Arī uz ceļa viņi uzvedās bravūrīgi, fiziski draudēja kempinga saimniekam, solīja uzsūtīt Valsts ieņēmumu dienestu un visas iespējamās instances, sagādāt mums lielas problēmas, kā arī atteicās maksāt, paziņojot, ka nekādu naudu no viņiem nesaņemsim," skaidro kempingā.

Apņēmušies sūdzēt tiesā

Īpašnieks stāsta: "Tie nav pirmie negodīgie klienti, kas tā izrīkojušies, taču tik nekaunīgi rīkojies vēl nav neviens! Protams, apsveram iespēju iegādāties mehānisko barjeru, bet par to būtu jāatdod visi šovasar gūtie ienākumi. Mēs noteikti vērsīsimies pret šiem cilvēkiem tiesā, lai piedzītu radītos zaudējumus. Summa nav liela, taču tas jādara principa pēc, jo šie cilvēki ir nekaunīgi - viņiem 30 lati noteikti nebija liela nauda, jo viņi pārvietojās greznās automašīnās. Tāpēc domāju, ka, dodoties atpūsties, mēs katrs rēķināmies ar kādu noteiktu naudas summu, kuru varam atļauties iztērēt atpūtai vai izklaidēm. Izvērtējam kempingus pēc cenām un atpūšamies vietās, kas mums ir pa kabatai. Tāpēc tas ir tikai loģiski - ja reiz atpūšamies, tad arī maksājam!"

Komentāri (180)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu