Krustpils novada Atašienes pagasta mežā pazudusi ogotāja (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien Krustpils novada Atašienes pagastā mežā pazudusi ogotāja, apliecināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse. Pēc Virses teiktā, 1982.gadā dzimusī sieviete vakar devusies uz mežu ogot un nav atgriezusies.

Pašlaik pazudušās sievietes meklēšanā iesaistīta Valsts policija, Zemessardze un gaisa spēku helikopters.

Zemessardzes 56.kājnieku bataljona štāba virsseržants Juris Niedrītis, kas iesaistīts pazudušās sievietes meklēšanas darbos, aģentūrai LETA pastāstīja, ka meklēšanas darbi sākti šorīt ap plkst.8.30.

Pagaidām meža «ķemmēšana» nav devusi pozitīvu rezultātu un pazudusī ogotāja tiek meklēta arī ar gaisa spēku palīdzību, pārskatot aptuveni sešus kvadrātkilometrus lielo platību no helikoptera.

Kā pastāstīja Niedrītis, pazudušas sievietes māte meitu sākusi meklēt jau vakar ap plkst.15, kad ar viņu pazuduši sakari, taču Zemessardzi par notikušo informējusi tikai naktī.

Pazudušās sievietes meklēšanā pašlaik bez gaisa spēkiem ir iesaistīti 11 Zemessardzes pārstāvji, divi policijas darbinieki, kā arī civiliedzīvotāji.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu