Limbažnieki aktīvi ziņo par pilsētas piesārņotākajām vietām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Lielajai talkai", kas norisināsies 26.aprīlī, limbažnieki jau ziņojuši par vienpadsmit piesārņotām vietām pilsētā.

Latvijas iedzīvotājiem jau no 11.martā mājas lapā "Talkas.lv" ir iespējams ziņot par piesārņotām vietām savā apkārtnē, ko vajadzētu sakopt.

Akcijas mājas lapā Limbažu iedzīvotāji ziņojuši par ceļa Limbaži – Aloja malā augošajiem ābeļu stādījumiem, kam jau sen prasoties pēc apkopšanas un sauso zaru un kritalu izvākšanas.

Tāpat pilsētnieki norādījuši, ka vajadzētu novākt lielo, briesmīgā paskata, siltumnīcu uz Kr.Barona ielas. "Tāda nesmuka vizītkarte Limbažu viesiem iebraucot pilsētā pa apvedceļu," norādījis problēmas pieteicējs.

Par problēmvietu nosaukts arī laukums pie vecās šautuves. Kā minējis talkas vietas pieteicējs, laukums "ejot pa ceļu lejā no kapiem, ir pārvērsts par izgāztuvi. Tur ir gan žagaru kaudzes, gan papīri un citi atkritumi." 

Tāpat limbažnieki min, ka vajadzētu sakopt arī Lielezera dabas taku. Tur takas malās samestas zaru kaudzes, izmētāti atkritumi. Par ko pārliecinājās arī portāls Limbazi24.lv. Lai gan dabas takas malā izvietotas vairākas miskastes, tās jau sākušas pūt un vairs nepilda savas funkcijas pilnvērtīgi.

Arī pa ceļam sastaptie limbažnieki atzina, ka vēlētos, lai pilsēta būtu mazliet sakoptāka. Protams, esot vietas Limbažos, kas tiekot regulāri koptas un ļoti labi uzturētas, taču esot vietas, kam nepieciešama īpaša uzmanība. Aptaujātie iedzīvotāji piekrita, ka "Lielajai talkai" pieteiktās vietas tiešām padara pilsētu nepievilcīgu.

Ar vēl pieteiktajām talkošanas vietām var iepazīties šeit.

Ja arī Tu zini kādu vietu, kas gaida, lai tiktu sakopta piesaki to "Lielajai talkai" mājas lapā "Talkas.lv", kā arī nofotografē un sūti redakcijai!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu