Siguldā vīrietis savā automašīnā izveido "točku"

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļā Siguldas policijas iecirknī tika saņemta informācija par kādu vīrieti, kurš ar savu automašīnu braukā apkārt un nodarbojas ar nelikumīgu alkohola un tabakas izstrādājumu realizāciju, kā arī iespējamu piegādi, pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Policisti, pārbaudot operatīvo informāciju, nāca uz pēdām kādai personai un 11.aprīļa vakarā, izmeklēšanas ietvaros par nelikumīgu alkohola un tabakas izstrādājumu realizāciju, aizturēja kādu vīrieti.

Par šo gadījumu uzsākts kriminālprocess, kura ietvaros policisti veica sankcionētu kratīšanu aizturētā vīrieša dzīvesvietā, kā rezultātā tika atrasti un atsavināti 19,5 litrus nelegālā alkohola un 2020 nelegālās cigaretes ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Aizturētais ir 1971.gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš jau nonācis policijas redzeslokā gan par narkotisko vielu realizāciju, gan par sadzīviskiem pārkāpumiem. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu