Pēc ieilgušiem būvdarbiem atklāj PII "Saulīte" jauno korpusu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saulainajā 17.aprīļa ceturtdienā, pēc vairāk nekā piecus gadus ilgas būvniecības, tika svinīgi atklāts pirmsskolas izglītības iestādes "Saulīte" jaunais korpuss, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Edīte Miķelsone.

Dienas garumā "Saulītē" notika atvērto durvju dienas, kur ikvienam interesentam bija iespējams iepazīties gan ar jauno korpusu, kā arī piedalīties radošajās darbnīcās bērnudārza grupiņās.  Lielākā interese bijusi tieši par mazāko audzēkņu grupiņām.

Pēcpusdienā jaunājā korpusa zālē notika atklāšanas pasākums. Kolektīva audzinātājas klātesošajiem stāstīja par ilgo un garu korpusa tapšanas laiku- būvniecība vairākkārt apturēta, sākta no jauna, tā pagājuši vairāk kā pieci gadi. Kā atzīst "Saulītes" vadītāja Daiga Elga Ābola, tad tas bijis liels pārbaudījums visiem gan kolektīvam, gan vecākiem, gan arī bērniem. Taču prieks, ka beidzot telpas ir gatavas.

Bērnudārza audzēkņi viesus priecēja ar dziesmām un dejām. Saulītes kolektīvs lielu paldies teica visiem, kas palīdzējuši gan uzņēmumiem-gan Madonas novada pašvaldībai. Arī viesi veltīja laba vēlējumus Saulītes kolektīvām. Katrs bija sarūpējis kādu lielāku vai mazāku dāvaniņu. Gan interjera dekorus jaunajam korpusam, gan dāvanu kartes peldbaseina inventāra palielināšanai. Madonas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters novēlēja "Saulītes" kolektīvam saglabāt esošo enerģiju, spēku un pozitīvismu. Lai pavadītais laiks jaunajās baseina telpās būtu vēl patīkāmāks, tiks izbūvēta arī infrasarkano staru pirtiņa.

Kā uzsver "Saulītes" vadītāja Daiga Elga Ābola, tad baseins ir paredzēts visiem Madonas novada mazajiem peldētājiem. Tāpēc visi laipni aicināti pieteikties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu