Uz laiku pārtrauks publiskās slidotavas būvēšanu Limbažos

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Limbažu novada pašvaldība 24.jūlija sēdē nolēmusi pārtraukt uzsāktā projekta "Limbažu pilsētas publiskā slidotava" īstenošanu, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Agrita Vītola.

Viņa norādīja, ka izvērtējot pieejamā ELFLA līdzfinansējuma un pašvaldības finansējuma procentuālās attiecības un pašreizējo pašvaldības resursu pieejamību, deputāti nolēma atteikties no LEADER programmas līdzekļu piesaistīšanas un patlaban pārtraukt projekta realizēšanu.

Taču 2015.gada Limbažu novada pašvaldība atgriezīsies pie minētā projekta īstenošanas. Projektu, paredzot līdzekļus nākamo gadu budžetos, plāno realizēt vairākās kārtās ilgākā laika posmā.

Vispirms tiks sakārtots laukuma segumu, tad risināts apmaļu jautājumu un, visbeidzot, sakārtos laukuma apgaismošanu.

2013.gada 25.maijā Limbažu novada dome atbalstīja ieceri par projekta "Limbažu pilsētas publiskā slidotava" pieteikuma sagatavošanu un iesniegšanu Lauku atbalsta dienestā LEADER programmas līdzekļu piesaistīšanai.

Plānotās projekta izmaksas tolaik bija 47 909,55 Eur. Taču pēc tehniskā projekta izstrādes konstatēts, ka projekta realizēšanai būtu nepieciešami 80 606,49 Eur (ELFLA līdzfinansējums būtu 7 683,51 Eur, pašvaldības līdzfinansējums – 72 922,98 Eur. Par tehniskā projekta izstrādi samaksāti 1549,51 Eur.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu