Diennakts laikā ieceļošana Latvijā liegta 13 ārzemniekiem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītās diennakts laikā ieceļošana Latvijā liegta 13 ārzemniekiem, liecina Valsts robežsardzes informācija.

Pāternieku robežkontroles punktos robežsargi konstatēja, ka Latvijā ieceļojošai vienai Baltkrievijas un vienai Krievijas pilsonei nav derīgu ieceļošanas vīzu vai uzturēšanās atļauju ieceļošanai Šengenas valstu teritorijā. Noformēti ieceļošanas atteikumi pie robežas, un personas atgriezušās Baltkrievijā.

Silenes robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka Latvijā ieceļojošiem septiņiem Gruzijas pilsoņiem nav derīgas ieceļošanas vīzas vai uzturēšanās atļaujas ieceļošanai Šengenas valstu teritorijā.

Savukārt lidostas «Rīga» robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka no Baku ieceļojošie divi Azerbaidžānas pilsoņi nevar uzrādīt dokumentus, kas apliecina uzturēšanās mērķi un apstākļus. Tāpat viņiem nebija viesnīcas rezervācijas, medicīniskās apdrošināšanas polises un siē cilvēki nevarēja uzrādīt uzturēšanās laikā nepieciešamos finanšu līdzekļus. Viņiem noformēto ieceļošanas atteikumi pie robežas. Personas ar tuvāko reisu izceļoja uz Kijevu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu