Rēzeknē no ieslodzījuma atbrīvojies jaunietis nozog divus auto (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par divu automašīnu zādzību Rēzeknē aizturēts nepilngadīgais jaunietis, kurš burtiski tikko atbrīvojies no ieslodzījuma par analoģisko noziegumu izdarīšanu, pilsētas informācijas portālu Rezekne24.lv informēja VP Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne.

Divu dienu laikā Rēzeknes policijas iecirknī saņemti divi iesniegumi par automašīnas zādzībām Rēzeknes pilsētā. Viena VW Passat tika nozagta naktī no 18. uz 19.augustu no kāda stāvlaukuma, bet nākamajā naktī, no 19. uz 20.augustu, tādas pašas markas un modeļa auto tika nozagta no kāda daudzīvokļu nama pagalma. Par notikušo policija uzsāka kriminālprocesus un veica neatliekamās izmeklēšanas darbības.

Veicot operatīvus pasākumus likumpārkāpēja noskaidrošanai, policijas darbinieki pārbaudīja aizdomās turamo personu loku, kā rezultātā jau tajā pat dienā noskaidroja iespējamo zagli. Uz aizdomu pamata par divu automašīnu zādzību tika aizturēts 1997.gadā dzimis jaunietis, kurš brīvībā pavadījis mazāk par nedēļu, jo atradās apcietinājumā saistībā ar tādā paša rakstura zādzībām. Šogad Rēzeknē viņš jau bija nozadzis vairākas automašīnas, ar kurām sākumā pamatīgi izvizinās, bet vēlāk pamet.

Policija turpina kriminālprocesu izmeklēšanu. 21.augustā tiks lemts par drošības līdzekļa piemērošanu aizturētajam jaunietim.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu