1.klases skolēns Liepājā «izklaidējas», zvana bez iemesla policijai (7)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kārtības sargi pirmdien noskaidrojuši personu, kura bez iemesla zvanījusi uz Liepājas policijas dežūrdaļu; zvanītājs bijis pirmās klases skolēns, pastāstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece.

Viņa paskaidroja, ka viņaprāt jautrā izklaide beidzās ar policijas ierašanos mācību iestādē, kur arī tika izskaitļots, kurš no triju klašu skolniekiem veicis zvanus.

Zēns uz policiju zvanījis

vairākkārt, runājot dažādas bērnišķīgas muļķības,

tādējādi traucējot policijas ikdienas darbus.

«Vēršamies pie pieaugušajiem, bērnu vecākiem un aizbildņiem – atrodiet laiku pārrunāt ar saviem lolojumiem šādas «izklaides» iespējamās sekas. Atgādiniet, ka policija var noskaidrot un izskaitļot zvanītāju, saucot pie atbildības viņu pašu vai arī vecākus. Taču pats svarīgākais, kas būtu jāsaprot mūsu resgaļiem – Tava zvana laikā operatīvo iestāžu darbinieki var nesaņemt patiesi svarīgu informāciju un nespēt palīdzēt kādam, kam tas patiesi nepieciešams,» norāda Sietniece.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu