Alūksnes novadā sveic simto mazuli

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Alūksnes novada domes priekšsēdētājs Arturs Dukulis trešdien, 15.oktobrī, apmeklēja alsviķiešu Plato ģimeni, kuru pirmais mazulis – meitiņa Patrīcija ir šogad Alūksnes novada Dzimtsarakstu nodaļā simtais reģistrētais jaundzimušais, pilsētas informācijas portāls Aluksne24.lv uzzināja Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.

Kā jau tradicionāli, dāvanā no Alūksnes novada pašvaldības šajā priecīgajā notikumā ģimene saņēma sudraba karotīti ar gravējumu "100.mazulis Alūksnes novadā. 2014.gads" un siltu vilnas sedziņu. Līdz ar domes priekšsēdētāju mazulīti un viņas vecākus sveica arī Alsviķu pagasta pārvaldes pārstāve Ligita Podziņa un Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Anita Grīvniece.

Mazā Patrīcija piedzimusi 25.septembrī Lindas un Kristapa Plato ģimenē. Tā kā vecāki zinājuši par gaidāmā mazuļa dzimumu, viņai jau savlaicīgi bijis izvēlēts vārdiņš.

Mazulītes un viņas vecāku dzīvēs 25.datums ir ļoti zīmīgs, jo 25.jūlijā ir pāra kāzu gadadiena, 25.augustā vārda dienu svinēs mazā Patrīcija, bet mēnesi vēlāk – 25.septembrī ir viņas dzimšanas diena. Taču interesenti, ka arī pērn simtais gada mazulis dzimis tieši 25.septembrī.

Alūksnes novada pašvaldība ik gadu īpaši sumina pirmo un simto konkrētajā gadā dzimušo un Alūksnes novada Dzimtsarakstu nodaļā reģistrēto mazuli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu