Saulkrastos izveidota savstarpējā atbalsta grupas programma tēviem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Saulkrastu sociālais dienests kopā ar nodibinājumu «Centrs Dardedze» ir sācis jaunu iniciatīvu - tēvu savstarpējā atbalsta grupas programmu «Tēvi ir svarīgi», pilsētas informācijas portāls Saulkrasti24.lv uzzināja Saulkrastu novada pašvaldībā.

Programmas mērķis ir sniegt atbalstu tēviem, lai veicinātu aktīvu iesaistīšanos bērnu audzināšanā un ģimenes dzīvē kopumā. Tajā paredzētas vairākas tikšanās reizes, uz kurām aicināti tēti, kuru ģimenēs vēl tikai gaida, vai jau audzina bērniņus līdz piecu gadu vecumam.

Nodarbības notiks vienu reizi nedēļā darbdienu vakaros un ilgs 1,5 - 2 stundas. Nodarbībās var piedalīties tēti, kuri ir gatavi dalīties pieredzē un vēlas iedrošināt arī citus tētus, lai tie apzinātos, cik tēva loma ir svarīga ikviena bērna dzīvē.

Diskusiju vadīs Saulkrastu vidusskolas sociālais pedagogs Raitis Zeps. Nodarbības norises vieta: bērnu un jauniešu dienas centrs «Saulespuķe» plkst.18.00 (iespējamā norises diena pirmdiena vai trešdiena).

Ja ir vēlme pieteikties šajā grupā, lūgums, rakstīt uz: raitis.zeps@saulkrasti.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu