Silenes muitas kontroles punktā atsavina gandrīz 117 tūkstošus kontrabandas cigarešu (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes amatpersonas, veicot muitas kontroles pasākumus uz Latvijas – Baltkrievijas robežas Silenes muitas kontroles punktā, novērsa mēģinājumu nelegāli pārvietot 116 800 cigaretes ar Baltkrievijas Republikas akcīzes nodokļa markām.

Kā pilsētas informācijas portālu Daugavpils24.lv informēja VID Sabiedrisko attiecību daļā, cigaretes bija noslēptas kravas automašīnu riepās.

Sestdien, 22.novembrī, Silenes muitas kontroles punktā VID muitas amatpersonas veica divu Latvijā iebraucošu kravas automašīnu kontroli. Demontējot puspiekabju–saldētavu rezerves riteņus, kā arī noņemot un demontējot puspiekabju priekšējās ass riteņus, automašīnu riepās tika konstatētas nedeklarētas cigaretes.

Kontroles rezultātā tika izņemtas 116 800 cigaretes ar Baltkrievijas Republikas akcīzes nodokļa markām, to skaitā: * 38 600 cigaretes. "Alliance"; * 20 400 cigaretes "Monte Carlo"; * 47 800 cigaretes "Premier"; * 10 000 cigaretes "Fest".

Abu lietu materiāli nodoti Muitas policijas pārvaldei kriminālprocesu uzsākšanai.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu