Cēsīs darbosies Ziemassvētku Pop - up tirdziņš (12)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākot ar 29.novembri, katru nedēļas nogali, Rīgas ielas tukšie nami atdzīvosies, lai kļūtu par Ziemassvētku darbnīcām un veikaliņiem, radot īpašo svētku noskaņu, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Tieši tur, vienuviet, varēs atrast visatbilstošākās dāvanas saviem mīļajiem, kā arī iemēģināt roku pats savas dāvanas izgatavošanā.

Šoziem Cēsis pārtaps par pilsētu, kurā smelties noskaņu svētkiem. Ar daudzveidīgu pasākumu klāstu tiks bagātināta katra adventa laika nedēļas nogale. Katru sestdienu pilsētā tiks iedegta jauna egle, radot īpašo svētku gaidīšanas sajūtu. Pop-up koncepts jeb īstermiņa veikalu bizness, ir populārs tieši svētku laikā. Lai atdzīvinātu vecos namus un radītu svētku noskaņu, Cēsīs tiks piedāvāts amatnieku Pop-up tirdziņš ar darbnīcām.

Tas dos iespēju parūpēties par mīļām un noderīgām dāvanām, savukārt tādi pasākumi kā Vidzemes kamerorķestra brīvdabas koncerts ziemā, dziesmas "Zvaniņš skan" kopdziedāšanas rekorda uzstādīšana Vienības laukumā un citi, izklaidēs un ielīksmos.

Pop-up tirdziņa darba laiks no plkst.12.00 līdz plkst.17.00, adrese: Rīgas ielā, namos Nr.: 4, 3, 18, 21, 25, 40, 45.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu