Bijusī Saeimas deputāte kļūs par Nautrēnu pagasta pārvaldes vadītāju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rēzeknes novada Nautrēnu pagastā iedzīvotāju sapulcē pagasta pārvaldes vadītāja amatam nolemts virzīt bijušās Saeimas deputātes Līvijas Plavinskas kandidatūru.

Kā pastāstīja Rēzeknes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Ļaksa, sanāksmē Nautrēnu pagasta pārvaldes vadītāja amatam iedzīvotāji sākotnēji izvirzīja trīs kandidatūras. Divi no amatam izvirzītajiem pretendentiem savas kandidatūras atsauca.

Tā kā Plavinska pirms ievēlēšanas augstākajā valsts likumdošanas orgānā jau bija pildījusi Nautrēnu pagasta pārvaldes vadītāja pienākumus, paredzams, ka pašvaldībai būs visai viegli izvērtēt pretendenta atbilstību minētajam amatam.

Jaunais Nautrēnu pagasta pārvaldes vadītājs tiek meklēts, jo tās līdzšinējais vadītājs Aivars Šķesters ir uzrakstījis iesniegumu par viņa atbrīvošanu no amata pēc paša vēlēšanās, jo viņš plāno atgriezties pagasta saimniecības daļas vadītāja amatā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu