Valmieras apkaimē nozagti 10 kilometru rādītāji ar visiem stabiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Novembra beigās notikusi kārtējā zādzība uz valsts autoceļiem - vietējas nozīmes autoceļā Dūķeri–Kocēni–Ķiene (V188) meža posmos nozagtas desmit ceļa zīmes - kilometru rādītāji ar visiem stabiem, TVNET informēja VAS «Latvijas valsts ceļi» Komunikācijas daļā.

Radītie zaudējumi novērtēti 1148,90 eiro apmērā.

Par zādzību LVC Valmieras nodaļa ir vērsusies Valsts policijā, lai ierosinātu kriminālprocesu un atzītu LVC par cietušo pusi.

Ceļu aprīkojums – ceļazīmes, barjeras, un cits – ir būtisks ceļu satiksmes drošības elements. Aprīkojums gan sniedz nepieciešamo informāciju autovadītājiem, glābšanas dienestiem, gan ir domāts, lai minimizētu apdraudējumu autobraucējiem iespējamos ceļu satiksmes negadījumos. LVC aicina iedzīvotājus aizdomāties par savu un līdzcilvēku drošību uz ceļiem un nezagt un nebojāt autoceļu aprīkojumu!

Šogad kopumā uz valsts autoceļiem ceļu satiksmes negadījumos, zādzībās un vandālisma aktos ir nodarīti zaudējumi 97 298 eiro apmērā. Garnadži ir īpaši iecienījusi ceļazīmes un to stabus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu