Vētra bez elektrības atstājusi CSDD Talsu filiāli

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vētras radīto postījumu dēļ šorīt nestrādā Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) Talsu filiāle, liecina CSDD paziņojums mikroblogošanas vietnē «Twitter». CSDD informē, ka «Talsos nestrādā tehniskā apskate - vējš «aizpūtis» internetu un elektrību».

Kā ziņots, saistībā ar stipro vēju, kas no Kurzemes uz Vidzemi šķērso Latviju, šorīt plkst.8 elektroapgāde bija traucēta aptuveni 38 000 saimniecību, informēja AS «Sadales tīkls» komunikācijas speciāliste Tatjana Smirnova.

Šorīt lielākie elektroapgādes traucējumi ir Limbažu novadā, kur elektroapgāde traucēta 4797 klientiem. Savukārt Saulkrastu novadā elektroapgāde traucēta 2922 klientiem, Kuldīgas novadā - 2757 klientiem, Talsu novadā - 2606 klientiem, Rojas novadā - 2193 klientiem, Salacgrīvas novadā - 2126 klientiem, Jelgavas novadā - 1694 klientiem, Ķekavas novadā - 1484 klientiem, Ropažu novadā - 1358 klientiem, Ventspils novadā - 1216 klientiem, Engures novadā - 1082 klientiem, bet Vecumnieku novadā - 1026 klientiem.

Spēcīgā vēja ietekmē ir lauzti koki, kas krītot pārrāvuši elektrolīniju vadus, kā arī bojājuši elektrolīniju balstus, informēja Smirnova. Pēc viņas teiktā, patlaban tiek veikts aktīvs darbs, lai iespējami īsākā laikā atjaunotu elektroapgādi visiem iedzīvotājiem.

«Sadales tīkls» jau laicīgi esot sekojis meteoroloģisko laika apstākļu prognozēm un gatavojies novērst stiprā vēja radītos elektroapgādes traucējumus. Patlaban ar vētras postījumiem cīnās 418 «Sadales tīkla» brigādes 1070 cilvēku sastāvā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu