Vakar uzņēmumā «Ventbunkers» degusi naftas pārkraušanas estakāde

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Vakar uzņēmumā «Ventbunkers» degusi naftas produktu pārkraušanas dzelzceļa estakāde, kas licis izsludināt pilsētā paaugstinātas bīstamības situāciju, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Glābēji informēja, ka ugunsgrēks bija izcēlies 160 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēks «Ventbunkera» teritorijā Ventspilī, kas izcēlās svētdienas rītā, tika likvidēts pusotras stundas laikā.

VUGD informācija liecina, ka kopējā degšanas platība bija 160 kvadrātmetru - ugunsgrēks izcēlās naftas produktu pārkraušanas dzelzceļa estakādē, kur atradās 60 vagoni ar mazutu.

Izsaukums uz ostas teritoriju tika saņemts plkst.9.03, bet tas likvidēts plkst.10.33. Ugunsgrēkam tika noteikta paaugstināta bīstamība.

Vietējais portāls «ventasbalss.lv» vēsta, ka notikuma vietā strādāja brigādes no četrām apakšvienībām - «Ventbunkera», VUGD, «Ventspils naftas» un «Ventamonjaka». Medijs raksta, ka pēc sākotnējā informācija liecina, ka dūmošana varētu būt radusies īssavienojuma dēļ elektrosistēmā. Incidentā cietušo nav, arī videi kaitējums neesot nodarīts.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD darbinieki piedalījušies 27 ugunsgrēku dzēšanā, no tiem 11 likvidēti Rīgā, deviņi citās pilsētās, bet septiņi novados.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu