Bez elektrības vēl apmēram 50 mājsaimniecību Kuldīgas apkārtnē

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vētras dēļ Latvijā pirmdienas rītā plkst.9 bez elektroapgādes bija apmēram 50 elektroenerģijas sadales sistēmas operatora «Sadales tīkls» klientu Kuldīgas apkārtnē, pastāstīja «Sadales tīkls» komunikācijas direktore Renāte Meļķe.

«Bez elektroenerģijas vēl ir apmēram 50 mūsu klienti ap Kuldīgu. Pārējiem klientiem ar vētru saistītie traucējumi ir novērsti,» sacīja Meļķe.

Jau ziņots, ka sestdienas rītā bez elektrības bija 38 tūkstoši «Sadales tīkla» klientu.

Tāpat ziņots, ka vētra «Billija», kas Kurzemi sasniedza vēlā piektdienas vakarā, izrādījusies nedaudz stiprāka nekā prognozēts - Liepājas ostā naktī reģistrētas dienvidrietumu vēja brāzmas līdz pat 35 metriem sekundē (m/s), īsi pirms sešiem rītā brāzmas līdz 33 m/s fiksētas Ventspils lidostā, kas atrodas pāris kilometru no jūras, un tik stiprs vējš aiz kāpām un kokiem ir ļoti liels retums.

«Sadales tīkls» ir elektroenerģijas sadales sistēmas operators, un tā vienīgais īpašnieks ir valstij piederošā energokompānija «Latvenergo».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu