Kārsavas novadā aiztur noziedzīgu grupējumu (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītās nedēļas nogalē Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Ludzas iecirkņa darbinieki aizturēja personu grupu, pie kuras atrasta narkotikām līdzīga viela.

Svētdien, 14.decembrī, Ludzas iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki, veicot operatīvus pasākumus, sadarbībā ar valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes darbiniekiem Kārsavas novada Mežvidu pagastā, aizturēja automašīnu ar kuru pārvietojās četras personas - 1955., 1985., 1986. un 1993.gadā dzimuši vīrieši.

Kā pilsētas informācijas portālam Ludza24.lv pavēstīja VP Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, automašīnas apskates laikā policisti tajā atrada un izņēma narkotikām līdzīgu vielu, iespējams, marihuānu.

Tāpat arī personu kratīšanas rezultātā pie viena no vīriešiem tika atrastas nenoskaidrotas tabletes, bet pie cita marihuānai līdzīga viela.

Laizāne informē, ka visi aizturētie vīrieši agrāk jau ir nonākuši policijas redzeslokā, kā arī tiesāti par noziegumiem saistībā ar narkotisko vai psihotropo vielu apriti.

Viens no viņiem ir kriminālā autoritāte.

Par notikušo policijā uzsākts kriminālprocess, turpinās izmeklēšana un nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu