Nākamgad Siguldā palielinās atalgojumu pirmsskolas pedagogiem un viņu palīgiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Līdz ar minimālās algas palielināšanos 2015.gadā, Siguldas novada pašvaldība paaugstinās algas Siguldas novada pirmsskolas izglītības iestāžu skolotājiem un viņu palīgiem.

Bērnudārzu skolotāju (trīs un vairāk gadu darba stāžs) algas pamatlikme paaugstināta no 477 uz 500 eiro, bet tiem pedagogiem, kuru darba stāžs ir līdz trīs gadiem, likme paaugstināta no 449 uz 470 eiro. Savukārt skolotāju palīgiem, kam algas pamatlikme līdz šim bija 341 eiro, tagad tā paaugstināta līdz 380 eiro. Jāatzīmē, ka skolotāju palīgi saņem arī piemaksas par ēdināšanu grupā un par darbu jaunāko bērnu grupās, bet pirmsskolas pedagogi – par kvalitātes pakāpi, kas iegūta pedagogu profesionālās darbības kvalitātes novērtēšanas procesā.

Skolotājiem, kuri strādā ar piecus un sešus gadus veciem bērniem, piemaksu nodrošina valsts mērķdotācija, bet skolotājiem, kuri strādā ar jaunākiem bērniem, kvalitātes piemaksa tiek finansēta no Siguldas novada pašvaldības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu