Rēzeknes policija meklē četrus no «Bērnu oāzes» aizbēgušus pusaudžus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Rēzeknes policija meklē četrus bezvēsts pazudušus pusaudžus, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde. Četri aptuveni 15 un 16 gadus veci pusaudži pirms vairākām dienām pametuši SIA «Bērnu oāze» Mākoņkalna struktūrvienību un nav atgriezušies.

Rēzeknes iecirknis meklē 1998.gadā dzimušo Agniju Bāliņu un 1999.gadā dzimušo Mairi Pjatuņinu, kuri 16.janvārī patvaļīgi aizgāja no Kaunatas vidusskolas. Abi nepilngadīgie ir SIA «Bērnu oāze» Mākoņkalna struktūrvienības audzēkņi.

Bāliņa ir apmēram 150 centimetrus gara, ar tumšiem kastaņkrāsas matiem. Jauniete bija ģērbusies melnā pusmētelī, džinsu biksēs un dzeltenos zābakos ar auklām.

Pjatuņins ir 178 centimetrus garš, gaiši brūniem matiem. Puisis bija ģērbies zilā ziemas jakā ar dzeltenu oderi, sporta džinsu biksēs un brūnos zābakos ar auklām. Abi nepilngadīgie varētu atrasties Ogres novadā.

Tāpat Rēzeknes iecirknis meklē 1999.gadā dzimušo Māri Akmeni un 1998.gadā dzimušo Sergeju Kudrjavcevu, kuri 14.janvārī izgāja pastaigāties no SIA «Bērnu oāze» centra Mākoņkalnā un nav atgriezušies.

Akmenis ir apmēram 160 centimetrus garš un tumšiem matiem. Jaunietis bija ģērbies tumšās džinsu biksēs. Policija pieļauj, ka zēns var atrasties Ventspils novada tuvumā.

Savukārt Kudrjavcevs ir apmēram 160 centimetru garš un gaišiem matiem. Puisis bija ģērbies pelēkā jakā un zilās džinsa biksēs. Šis pusaudzis var atrasties Strenču novadā.

Ikvienu, kuram ir informācija par pusaudžu atrašanās vietu, policija lūdz zvanīt pa tālruni 65 403 302, 64 603 500 vai 110.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu