Ugunsgrēkā Rēzeknes novadā gājis bojā vīrietis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar no rīta divstāvu dzīvojamās mājas ugunsgrēkā Rēzeknes novada Čornajas pagastā gājis bojā apmēram 60 gadus vecs vīrietis.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informēja, ka jau naktī uz svētdienu Čornajā, Miera ielā, bija aizdegusies divstāvu dzīvojamā māja. Degšanas platība bija apmēra 90 kvadrātmetri.

Ugunsdzēsēji liesmas apdzēsa, taču neilgi pirms plkst.8, jaucot gruzdošās konstrukcijas, ēkā tika atrasts apmēram 60 gadus veca vīrieša līķis.

Aizvadītajā diennaktī, laikā no 25.janvāra plkst.6.30 līdz 26.janvāra plkst.6.30, valstī kopumā dzēsti 16 ugunsgrēki, no tiem seši novados, pieci - Rīgā, bet vēl pieci - citās pilsētās. Četras reizes dūmvados deguši sodrēji, sešas reizes - atkritumi, bet vienu reizi - vieglā automašīna.

Rīgā, Zilupes ielā, vakar pēcpusdienā aizdegās vienstāva galdniecības ēka apmēram 100 kvadrātmetru platībā, taču šajā ugunsgrēkā cilvēki necieta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu