Rēzeknē piedzēries šoferis bēg no policijas (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Naktī uz trešdienu, 28.janvāri, Rēzeknē apturēts kāds "Volkswagen" vadītājs, kurš reibumā mēģināja bēgt no policijas.

Kā pilsētas informācijas portālam Rezekne24.lv pavēstīja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, neilgi pēc pusnakts ceļu policijas ekipāža, veicot patrulēšanu pilsētā, pamanīja kādu aizdomīgu automašīnu "Volkswagen", kura pamanot policijas trafarēto auto, apstājās uz ceļa braucamās daļas.

Policijas darbinieki mēģināja apturēt un pārbaudīt minēto automašīnu, taču tās vadītājs nepakļāvās policijas darbinieku likumīgajām prasībām apstāties un uzsāka bēgšanu.

Uzsāktā vajāšana turpinājās pāris minūtēs. Automašīna tika apturēta pilsētas centrā.

Laizāne informē, ka pie spēkrata stūres atradās kāds 1973.gadā dzimušais rēzeknietis, kuram izelpotajā gaisā konstatēts 2,47 promiļu reibums.

Ņemot vērā to, ka vīrietim nebija transportlīdzekļa vadīšanas tiesību, vadītāja apliecības atņemšana viņam nedraud. Taču par šādām pretlikumīgām darbībām vīrietim draud uzreiz trīs sodi, tajā skaitā arī kriminālatbildība - par transportlīdzekļa vadīšanu reibumā, par nepakļaušanos policijas darbiniekiem un par transportlīdzekļa izmantošanu bez apdrošināšanas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu