Valmierā, uzlaužot garāžas durvis, nozagts liels skaits apavu (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 5.martā, Valmieras policijā saņemta informācija, ka Brenguļu ielā, garāžu kooperatīvā, atlaužot kādas garāžas durvis, nozagts ievērojams skaits dažādu apavu, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Sintija Virse.

Kā policiju informēja cietusī 1954.gadā dzimusī sieviete, apavi bija paredzēti tirdzniecībai un tika uzglabāti garāžā.

Valmieras kriminālpolicijā par notikušo zādzību sākts kriminālprocess un tiek noskaidroti visi zādzības apstākļi.

Pēc policijai sniegtās informācijas zādzība iespējams notikusi laika posmā no 17.februāra līdz 5.martam, tādēļ pastāv iespēja, ka zagto preci plānots vai jau mēģināts realizēt.

Policija lūdz pievērst uzmanību nelikumīgas tirdzniecības gadījumiem – kad privātpersona uz ielas piedāvā iegādāties apavus par iespējams zemāku cenu nekā identisku apavu cena oficiālā tirdzniecības vietā.

Ja esat jau pamanījis vai pamanāt šādus gadījumus vai personas, kuras piedāvā no rokas iegādāties apavus, lūdzam informēt Valmieras policiju pa tālruni 110.

Vienlaikus policija aicina atsaukties arī zādzības aculieciniekus un, ja jūsu rīcībā ir jebkāda informācija, kas sekmētu izmeklēšanas gaitu lūgums informēt zvanot uz iepriekšminēto tālruni 110. Jau iepriekš policija pateicas par sniegto palīdzību!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu