Ugunsgrēkā Jēkabpils novadā gājis bojā vīrietis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar vakarā kādā dzīvojamā mājā Jēkabpils novada Rubenes pagastā izcēlies ugunsgrēks, kurā gājis bojā vīrietis.

Kā pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst.20. Dega vienstāva dzīvojamā māja apmēram 96 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā 40-45 gadus vecs vīrietis.

Ap to pašu laiku Ventspils novada Tārgales pagastā izcēlās ugunsgrēks vienstāva saimniecības ēkā. Liesmas plosījās apmēram 90 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta 17 gadus vecs jaunietis, kuru mediķi hospitalizēja.

Savukārt vakar pēcpusdienā Jaunjelgavā izcēlās paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks divstāvu dzīvojamā mājā Lāčplēša ielā. Degšanas platība bija apmēram 70 kvadrātmetri. Šajā ugunsnelaimē neviens cilvēks necieta.

Kā liecina operatīvā informācija, aizvadītajā diennaktī, laikā no 24.marta plkst.6.30 līdz 25.marta plkst.6.30, VUGD pa visu Latviju saņēmis 84 izsaukumus - dzēsts 61 ugunsgrēks, veikti 16 glābšanas darbi, bet septiņi izsaukumi izrādījušies maldinoši. Ugunsgrēkos cietis viens cilvēks, bet vēl viens gājis bojā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu