Daugavpilī kāpņutelpas restēs iesprūst vīrietis un iet bojā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Daugavpilī, Arhitektu ielā, iesprūstot kāpņutelpas restēs, nosmacis kāds apmēram 55 gadus vecs vīrietis, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kā skaidroja dienestā, vīrietis atrasts kāda piecstāvu daudzdzīvokļu nama kāpņu telpā starp piekto stāvu un bēniņiem. Bojāgājušais, iespējams, bijis bezpajumtnieks. Tiek pieļauts, ka vīrietis, lienot caur restēm, vēlējies nokļūt uz bēniņiem.

VUGD darbinieki izsaukumu uz notikuma vietu saņēma plkst.18. Diemžēl, ierodoties glābējiem, vīrietis jau bija miris.

Kā skaidroja VUGD Latgales reģiona brigādē, ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatējuši, ka bojāgājušā vīrieša ķermeņa augšdaļa iestrēgusi restēs.

Līķa atsvabināšanai no restēm glābēji izmantojuši hidrauliskos instrumentus.

Kā informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne, bojāgājušais ir kāds 1956.gadā dzimis vīrietis bez noteiktas dzīvesvietas.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma XIII nodaļas - par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību, precīza nāves iemesla noteikšanai nozīmētas ekspertīzes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu