Radioloģijas nodaļas atvēršana Kuldīgā rada ažiotāžu un garas rindas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunās radioloģijas nodaļas atvēršana Kuldīgas slimnīcā ir radījusi ažiotāžu un garas rindas, par ko sūdzas vietējie iedzīvotāji, informēja Kuldīgas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļā.

Jaunās nodaļas atvēršana izraisījusi lielu pacientu interesi ne tikai no Kuldīgas novada, bet arī no citām Kurzemes pilsētām un novadiem.

Pašvaldībai sadarbojoties ar privāto uzņēmumu «Vizuālā diagnostika», nodaļa aprīkota ar vismodernāko diagnostikas aparatūru, nodaļā strādā radiologi un nepieciešamības gadījumā ar telemedicīnas risinājumu palīdzību iespējams saņemt Latvijas labāko speciālistu konsultācijas.

Līdz ar «Vizuālā diagnostika» veiktajām izmaiņām pierakstīšanās kārtībā, nosakot konkrētu datumu, lai pieteiktos uz izmeklējumiem maijā un jūnijā, izcēlusies plaša ažiotāža un garas rindas nodaļas reģistratūrā, paziņojusi pašvaldība.

Lai palīdzētu Kuldīgas novada iedzīvotājiem, pašvaldība risināšot sarunas ar «Vizuālā diagnostika»par iespējamām atlaidēm novadā iedzīvotājiem. Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa arī paziņojusi, ka rosinās publisku diskusiju par nepietiekamajām valsts apmaksāto veselības aprūpes pakalpojumu kvotām, kas liedz iedzīvotājiem saņemt viņiem nepieciešamos pakalpojumus. Pašvaldība pie sarunu galda aicinās Nacionālā veselības dienesta, Kuldīgas slimnīcas un «Vizuālā diagnostika» vadību.

Kuldīgas novada pašvaldība iepirkuma rezultātā iznomājusi Kuldīgas slimnīcas radioloģijas nodaļu uzņēmumam «Vizuālā diagnostika». Privātais investors, ieguldot nodaļas aprīkošanā vairāk nekā miljonu eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu