Kalnciema ceļā pirms pusnakts aiztur traktoristu bez tiesībām un tehnikas dokumentiem (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien, 27.aprīlī, pirms pusnakts, Jelgavas Pašvaldības policijai vietējie sūdzējušies, ka Kalnciema ceļa apkārtnē trokšņo traktortehnika.

"Konstatēts, ka pretī daudzdzīvokļu mājai pa pļavu brauc traktors ar piekabē sakrautiem zariem. Traktora vadītājs rakstiski paskaidroja, ka pēc darba devēja rīkojuma veic izcirsto krūmu zaru izvešanu," notikušo apraksta policijas pārstāve Sandra Reksce.

Vīrietis skaidroja, ka traktora vadītāja apliecību nevar uzrādīt, jo to esot aizmirsis mājās, bet traktora reģistrācijas dokumenti atrodas pie darba devēja.

Pēc personas un traktora reģistrācijas datu pārbaudes noskaidrots, ka traktora vadītājam vadītāja apliecībai ir liegums, bet traktoram ir beigusies tehniskā apskate un apdrošināšana. Vīrietis nodots uz vietu izsauktajiem Valsts policijas darbiniekiem.

Pašvaldības operatīvās informācijas centrā nebija informācijas par norādītajā adresē veicamajiem darbiem, arī un vīrieša kontaktpersonu sazvanīt neizdevās. Materiāli nodoti Pilsētas iecirkņu grupai tālākai lietas apstākļu noskaidrošanai.

Savukārt izsaucējs, piesakot izsaukumu, paskaidroja, ka iesniegumu par trokšņošanu nerakstīšot.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu