Desmit gadus vecam zēnam iešauts acī ar paštaisītu loku un bultu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rebeka Žeire / LETA

Vakar Zemgalē desmit gadus vecs zēns guvis acs ābola traumu, kad draugs ar paštaisītu loku un bultu trāpījis viņam acī, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sanita Malēja.

Savukārt Latgalē 13 gadus vecam zēnam, staigājot pa mežu, uzkritis sauss koks. Zēns nogādāts slimnīcā ar galvas smadzeņu satricinājumu un aizdomām par galvas traumu.

Zemgalē septiņus gadus veca meitene sasitusi galvu, krītot no velosipēda. Meitene ar galvas smadzeņu satricinājumu un galvas traumu nogādāta slimnīcā Rīgā.

Kurzemē septiņus gadus vecs zēns izkritis no divstāvu gultas, gūstot galvas smadzeņu satricinājumu un vienas puses pleca un rokas savainojumus.

Divi pusaudži Rīgas reģionā nogādāti slimnīcā saistībā ar augu maisījuma jeb tā dēvētā spaisa lietošanu. Kāds 15 gadus vecs zēns nogādāts slimnīcā, jo viņam konstatēta saindēšanās ar spaisu, bet kāds 16 gadus vecs zēns slimnīcā nonācis ar uzvedības traucējumiem.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi kopumā devušies uz 1179 izsaukumiem, no tiem 216 bijuši saistīti ar dažāda veida traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu