Limbažu Lielezera krastā taps sajūtu taka (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 28.maijā, un piektdien, 29.maijā, Limbažu Jauniešu centrs, sadarbībā ar pašvaldības aģentūru "Alda" Limbažu Lielezera krastā organizē Sajūtu takas izveidi.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada jaunatnes lietu speciāliste Simona Putniņa, sajūtu taku paredzēts veidot aptuveni 50 m garumā no dažādiem dabas materiāliem: oļiem, grants, čiekuriem, kokskaidām un līdzīgiem materiāliem, kas paredzēta cilvēku, arī jauniešu veselības veicināšanai.

Takas pamatnes veidojošie materiāli būs labs pēdu masētājs, kas uzlabos asinsriti un stimulēs nervu sistēmas darbību.

Pašvaldības aģentūra "Alda" nodrošinās iesaistītos jauniešus un citus interesentus ar darba rīkiem, kā arī palīdzēs sagādāt specifiskos materiālus.

Sajūtu takas izveides mērķis ir sadarbības prasmju veidošana, atbildīga rīcība pret vides saudzēšanu un attīstīšanu ilgtspējībā. Paredzamie rezultāti ir bērnu un jauniešu iesaiste vides saglabāšanas, pilnveidošanas aktivitātēs, iesaistītie cilvēki novērtēs sava darba ieguldījumu un dabas resursus.

"Manuprāt, šī ir lieliska iespēja limbažniekiem kopīga mērķa vārdā iesaistīties un darboties, būt vienotiem, lai kopā sasniegtu patīkamu un arī turpmāk noderīgu rezultātu ikvienam limbažniekam – gan mazam, gan lielam," norāda Putniņa.

Ikviens, kurš vēlas pielikt savu roku šīs takas tapšanā, tiek aicināts pievienoties 28. un 29.maijā plkst.16.00 Lielezera pludmalē, ņemot līdzi darba sparu un labu garastāvokli! Talkai aicina pievienoties arī pēc plkst.16.00. Sīkāka informācija un pieteikšanās pa tālr. 26164449.

Aktivitātes notiek projekta "Atbalsts Limbažu jauniešu centra darbības nodrošināšanai Limbažu novada pašvaldībā ar mērķi īstenot neformālās mācīšanās aktivitātes visiem jauniešiem popularizējot līdzdalību un aktīvu dzīves veidu" ietvaros.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu