Nāves gadījumu Daugavpils reģionālās slimnīcas Dzemdību nodaļā izvērtēs Veselības inspekcija

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Daugavpils reģionālās slimnīcas Dzemdību nodaļā mirušās sievietes gadījumu, izvērtējot pacientei sniegto medicīnisko pakalpojumu kvalitāti, izskatīs Veselības inspekcija, pastāstīja SIA «Daugavpils reģionālā slimnīca» valdes loceklis Reinis Joksts.

Daugavpils reģionālās slimnīcas administrācija, izvērtējot minēto negadījumu, secinājusi, ka pacientei tikusi sniegta adekvāta medicīniskā palīdzība. «Sieviete mirusi no komplikācijām, kas nav bijušas saistības ar dzemdībām. Diemžēl no šādiem atgadījumiem neviens nav pasargāts,» skaidroja Joksts.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne pastāstīja, ka aizsaulē aizgājušās sievietes tuvinieki ar lūgumu veikt izmeklēšanu saistībā ar šo negadījumu policijā pagaidām nav vērsušies.

5.jūnijā slimnīcas Dzemdību nodaļā dienas gaismu ieraudzījušā puisīša māmiņa, 31 gadu veca sieviete, kurai pēc 11 gadu pārtraukuma šīs bija jau otrās dzemdības, divas nedēļas vēlāk mira no plaušu artērijas trombembolijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu